Revitalash wimperverlengingsserum

Altijd al lange en volle wimpers willen hebben? Het wimperserum van RevitaLash zorgt binnen 12 weken voor een zichtbare verbetering van de wimpers! Het wimperserum gaat bij juist gebruik ongeveer 3 maanden mee.

 

Of last van overplucking of wilt u gewoon mooie en volle wenkbrauwen? Het RevitaBrow wenkbrauwserum helpt bij het verkrijgen van mooie wenkbrauwen door uw wenkbrauwen te verzorgen. Bij juist gebruik gaat het wenkbrauwserum ongeveer 2 tot 3 maanden mee.

 

Alle haarverzorging producten van RevitaLash zorgen voor een verbetering van de wimpers, wenkbrauwen en hoofdhaar. Het wimperserum van RevitaLash is een verzorgingsproduct en zorgt voor een zichtbare verbetering van lange wimpers. Wilt u mooie en volle wenkbrauwen? RevitaBrow is een wenkbrauwserum die zorgt voor mooie wenkbrauwen! Hair Advanced by RevitaLash haarserum verzorgt het hoofdhaar en zorgt op een natuurlijke manier voor stevig haar. RevitaLash® is al 2 jaar achter elkaar verkozen tot de meest favoriete wimperverzorgingslijn voor lange wimpers!

 

Zelf getest en uitstekend bevonden. Daarom te koop bij True Beauty Amsterdam.

Afspraak maken?

Bij True Beauty werken we op afspraak zodat we voor iedereen ruim de tijd kunnen nemen en we u in een rustige, ontspannen sfeer kunnen behandelen.

 

Wilt u een afspraak maken?

Stuur dan een mail naar info@truebeautyamsterdam.com

of bel met

tel. 020-6645022.

 

 

 

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag is de salon tussen 12:00u en 14:00u geopend voor advies, het maken van afspraken en/of het kopen van producten.

 

True Beauty Amsterdam * Yvonne de Leeuw * Jozef Israelskade 43 * 1072 RX Amsterdam * tel. 06-519 793 63 / 020-6645022 * www.truebeautyamsterdam.com