I M P R O V E & R E L A X


info@truebeautyamsterdam.nl | 020 664 50 22 | 06 51 979 363(ook WhatsApp)

 

True Beauty Amsterdam

Jozef Israelskade 43 (brughuisje)

1072 RX Amsterdam

Afspraak maken?

Bel: 020 - 664 5022

Whatsapp: 06 51 979363

E-mail: info@truebeautyamsterdam.nl

Welkom op de site van True Beauty Amsterdam, het juiste adres voor uw huidverzorging.

Graag stel ik mij aan u voor: mijn naam is Yvonne de Leeuw. Na jarenlange ervaring in de schoonheidsbranche heb ik een duidelijke keus kunnen maken in huidverzorgingsproducten die echt iets voor de huid doen. Daarom werkt True Beauty met de producten van Gatineau, Germaine de Capuccini en Dr. Obagi, gerenommeerde merken op het gebied van huidverzorging en huidverbetering.

 

Professionaliteit

Als gediplomeerd schoonheidsspecialist voldoe ik aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsverzorgingsbranche. Door het regelmatig volgen van trainingen blijf ik goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering. U kunt van mij professionaliteit, persoonlijke aandacht, openheid en enthousiasme verwachten. Daarvoor stel ik hoge eisen aan mijzelf, maar ook aan de kwaliteit van de producten waarmee True Beauty werkt. Alles draagt uiteindelijk bij aan het resultaat van úw verzorging. Uw huid zo mooi en gezond mogelijk te houden is dan ook mijn passie.

 

Locatie

True Beauty is gesitueerd op de brug tussen de Ferdinand Bolstraat en de Scheldestraat in Amsterdam Zuid. Een unieke locatie waar u zich onmiddellijk zult thuisvoelen. De sfeer in dit monumentale brughuisje is een ware belevenis op zich.


True Beauty Amsterdam staat voor professionaliteit en service. Maak vandaag nog een afspraak. Het is nooit te laat om uw huid te verbeteren en in optimale conditie te houden!


Hartelijke groet,

Yvonne de LeeuwContact

Heeft u interesse in een kennismakingsgesprek of behandeling?

Neem dan gerust contact met ons op!Yvonne de Leeuw


Tel. 020 - 664 50 22

Mob. 06 - 51 979 363

E-mail: yvonne@truebeautyamsterdam.nl


Pierre Paul Deneer


Tel. 020 - 664 50 22

Mob. 06 - 54 326 212

E-mail: pierrepaul@truebeautyamsterdam.nl


Route


True Beauty Amsterdam is schuin tegenover het Okura Hotel in Amsterdam gesitueerd.


Auto


Wanneer u vanaf de Ring A10 komt, neemt u de afslag Rai. Volg de borden richting Rivierenbuurt. De Rai is nu links van u. U rijdt nu op de Europaboulevard. Vervolgens houdt u het bord Oud-Zuid aan waardoor u op het Europaplein terechtkomt. Deze weg genaamd Europaplein volgt u ongeveer 500 meter waarna u de Scheldestraat inrijdt. Bij de stoplichten gaat u recht door. U komt bij de brug die de Scheldestraat verbindt met de Ferdinand Bolstraat. Op elke hoek van de brug is een brughuisje gesitueerd. True Beauty Amsterdam bevindt zich in het linker brughuisje net over de brug. In de buurt kunt u betaald parkeren. 


Openbaar vervoer


Vanaf het Amstels Station neemt u tramlijn 12 richting Centraal Station. U stapt dan uit bij de halte Scheldestraat. Vanaf de halte loopt u richting de Scheldestraat en vervolgens naar links. U komt bij de brug die de Scheldestraat verbindt met de Ferdinand Bolstraat. Op elke hoek van de brug is een brughuisje gesitueerd. True Beauty Amsterdam bevindt zich in het linker brughuisje net over de brug.


Vanaf het Centraal Station neemt u tramlijn 12 richting Amstelstation. U stapt dan uit bij de halte Scheldestraat. Vanaf de halte loopt u een klein stukje terug richting de brug. True Beauty Amsterdam bevindt zich in het tweede brughuisje aan de linkerkant.