True Beauty Amsterdam
Beauty Angel Collageen Therapy

BEAUTY ANGEL COLLAGEEN THERAPYLET YOUR SKIN SHINE!

De Beauty Angel staat voor een innovatieve licht- en wellness-therapy met huidverjongend effect. Het licht wordt door de huidcellen (fibroblasten) opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron, drie krachtpatsers die zorgen voor de versteviging van de huid. Rimpeltjes worden verminderd, de huid wordt strakker en het totale huidbeeld wordt verbeterd.


Vooral effectief in kuurverband, maar ook een ideale afsluiter van een intensieve behandeling, bijvoorbeeld na een bindweefselmassage, needlingbehandeling, of peel.

Losse sessie

Een losse sessie bestaat uit een korte reiniging, peeling, serum en collageenlamp.

Tijd: 30 minuten

Prijs: €30 of €25 indien in kuurverband vanaf 5x

Ga naar de tarieven

Behandeling inclusief bindweefselmassage

Deze behandeling bestaat uit een korte reiniging, peeling, serum, bindweefselmassage en collageenlamp.

Tijd: 60 minuten

Prijs: €80

Inclusief masker €90

Ga naar de tarieven

Behandeling inclusief

intensieve peel

Deze behandeling bestaat uit een korte reiniging, zachte peeling, intensieve peel, masker en collageenlamp.

Tijd: 90 minuten

Prijs: 100 euro

Ga naar de tarieven

HOE WERKT HUIDVEROUDERING?

Huidveroudering wordt door meerdere factoren beïnvloed. Het is een ingewikkeld proces, maar in het kort komt het hier op neer:

De huid bestaat uit meerdere lagen. De opperhuid (epidermis) is de buitenste huidlaag, daaronder volgt de lederhuid (dermis) en daaronder bevindt zich het onderhuids bindweefsel (subcutis). In de dermis bevinden zich huidcellen, fibroblasten genoemd. Deze cellen zorgen voor de productie van collageen (stevigheid), elastine (elasticiteit) en hyaluron (vocht). De ruimte tussen de cellen, de extracellulaire matrix genoemd, bestaat voor meer dan 80% uit collageen. Bij het ouder worden, wordt de stofwisseling van de cellen steeds langzamer, waardoor het collageengehalte met 1% per jaar afneemt. Ook factoren als roken, veel zonexposure, slechte leefstijl en slechte verzorging van de huid, hebben invloed op dit proces. Omdat collageen de belangrijkste vulling van het bindweefsel is, verslapt de huid. Het collageen-, maar ook het spiergehalte vermindert, maar de huid krimpt niet mee. Het is dus belangrijk dat het collageenweefsel op peil blijft. Dat kan op diverse manieren, waarvan de collageenlamp er een van is. Het licht verstoord de cellen niet, maar werkt in het diepste van de huid waar het de fibroblasten stimuleert en daarmee de eigen productie van collageen.

Wil je meer weten hoe de huid werkt? Ik vertel je er graag meer over tijdens de behandeling, zodat je weet waarom je bepaalde dingen wel of niet moet doen om een mooie, gezonde huid te krijgen en te behouden. 

Gezichtsbehandelingen

Bij True Beauty zijn er verschillende mogelijkheden. Ik adviseer je graag welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid.


Lees meer

Peels

Peels, chemisch, fruitzuur of kruidenpeels zijn de ideale oppeppers voor de huid. 

Bij True Beauty Amsterdam hebben we verschillende mogelijkheden.


Naar de peels

Contact

Een afspraak maken? Hier vind je onze contactgegevens.


Naar contactgegevens