True Beauty Amsterdam
Bindweefselmassages

BINDWEEFSELMASSAGE GELAAT


Bindweefselmassage van het gelaat zorgt voor een duidelijk zichtbare huidverbetering. Vooral indien dit in kuurverband wordt toegepast. Het is als het ware sport voor de huid. Eén keer trainen zet ook geen zoden aan de dijk. Bindweefsel geeft het gezicht (en het lichaam) vorm, stevigheid en souplesse. Het is daarom belangrijk om het bindweefsel in goede conditie te houden. Naarmate we ouder worden breekt onder andere het collageengehalte af, met huidverslapping en rimpelvorming als gevolg. versnellende oorzaken daarbij zijn overmatige blootstelling aan uv-licht, roken, slechte voeding en luchtvervuiling. Gelukkig kunnen we daar wat aan doen. Bovenstaande versnellende oorzaken vermijden en verstevigende behandelingen, waarbij bindweefselmassage zeer effectief is.

Lees hier meer over huidveroudering.Een bindweefselmassage wordt uitgevoerd in het onderhuidse bindweefsel. Het stimuleert de doorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, het verstevigt het bindweefsel en het vermindert blokkades. De huid is daarna goed doorbloed en beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en de conditie van de huid geoptimaliseerd.Behandeling


De behandeling bestaat uit een korte reiniging en een scrub. Nadat het serum is aangebracht, begint de bindweefsel-massage. Dit zijn knedende en rollende bewegingen, afgewisseld met stretch-bewegingen. De massage kan pijnlijk zijn, maar dat verschilt van klant tot klant. Waarbij de een het een heerlijk ontspannende massage vindt, kan de ander dit als zeer pijnlijk ervaren. Dit is geheel afhankelijk van de conditie van de huid en van de pijngrens. Afgesloten wordt met een dagverzorging.

Voordelen bindweefselmassage


  • Verbetering van de huidconditie
  • Optimale doorbloeding
  • Liftend effect
  • Stimulering collageenproductie
  • Bevordering van celdeling
  • Verbetering huidstructuur en teint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekentjes
  • Verbetering opname van werkstoffen
  • Vermindering van vochtophoping
  • Verbetering van de huidweerstand


Doel behandeling


Rimpels en fijne lijntjes laten vervagen, de huid een gezonde gloed geven en de verslapte huid verbeteren, met als doel de huid zo veel mogelijk te liften. Nadat de behandeling heeft plaatsgevonden ziet de huid er nog lichtelijk rood uit. De huid kan ook wat beurs aanvoelen de dagen erna. Dit zal naarmate er meerdere behandelingen zijn geweest, afnemen.

Aanvullende behandelingen


Voor een nog beter resultaat kunnen deze behandelingen worden aangevuld met:Behandelopties en prijzen vind je hier.