True Beauty Amsterdam
Dr. Platon/Cold Plasma

Wat is cold plasma?


Non-thermal Plasma of te wel Cold Plasma Energy is een compleet nieuwe techniek voor huidverbetering. Deze behandeling is niet alleen uitermate geschikt voor anti-aging, maar zeker ook voor huidproblemen als acne, eczeem en rosacea. Bij True Beauty Amsterdam werken we met de meest krachtige Medical Devise Cold Plasma: Dr. Platon.


Cold Plasma Energy versnelt het herstel en de verbetering van de huid door vorming van onder andere nieuwe bloedvaten. Hierdoor krijg je een betere bloedcirculatie, meer zuurstof en voedingsstoffen naar de huid en wordt de groei van fibroblasten (belangrijk voor huidverbetering) bevorderd. Cold Plasma dringt niet direct door tot in de huid, maar zorgt voor een keten van biochemische reacties, die impact hebben op verschillende lagen van de huid. Daarnaast maakt het de huid tijdelijk toegankelijker voor het opnemen van werkstoffen. Alles wat je na het gebruik van Cold Plasma aanbrengt, wordt beter door de huid opgenomen.


Een losse Cold Plasma behandeling duurt 60 minuten. Al naar gelang het probleem dat moet worden aangepakt, wordt er een kuur op maat samengesteld. Het kan zijn dat je meerdere keren moet terugkomen, maar soms zijn twee tot vijf behandelingen voldoende. 


Geen downtijd, pijnloos en fantastische resultaten!Prijs per behandeling: € 120,00