True Beauty Amsterdam
Germaine de Capuccini

Behandelingen

 

THE CLASSICS

 • Purexpert [90 min.] €85

Een zuiverende behandeling voor een gezonde stralende huid. Geeft de huid een matglanzend, zuiver en egaal uiterlijk. Uitermate geschikt voor een onzuivere en acne huid. Reiniging, diepte reiniging, ampul, masker en dagverzorging.


 •  Royal Jelly [90 min.] €85

Een herstellende en zuurstofrijke behandeling voor de vale, doffe en/of rokershuid op basis van koninginnengelei. Reiniging, diepte reiniging, ampul, massage met royal jelly masker en dag 


 •  Hydracure [90 min.] €85

Een herstellende en zuurstofrijke behandeling voor de vale, doffe en/of rokershuid op basis van koninginnengelei. Reiniging, diepte reiniging, ampul, massage met royal jelly masker en dag 


 •  So Delicate [90 min.] €85

Een kalmerende verzorging voor de gevoelige tot zeer gevoelige en reactieve huid. Reiniging, diepte reiniging, ampul, lymfedrainage massage en So Delicate masker. EXPERT TREATMENTS MET DTI-SYSTEM SOLUTIONS


 • Excel Therapy O2 [90 min] €90

Producten gebaseerd op de intelligente werking van Cytokinen, die de behoefte van de huid detecteert en haar haar zelfregulerende en zelfbeschermende werking teruggeeft. Een ware zuurstofkuur voor het gelaat. Vertraagt het verouderingsproces, anti-stressbehandeling. Deze behandeling is inclusief gebruik van het DTI-apparaat en 20 minuten massage van gelaat, hals en decolleté.


 • Timexpert Rides [90 min.] €90

Huidverbeterende behandeling met een drievoudige werking, die de contracties van de huid neutraliseert, de uitdrukkingslijnen opvult en de rimpels weer glad maakt. Botoxeffect. Deze behandeling is inclusief gebruik van het DTI-apparaat en  massage van gelaat, hals en decolleté.


  • Timexpert White [90 min.] €90

  Geavanceerde methode voor de behandeling van een doffe huid met hyperpigmentatie In combinatie met het DTI-apparaat, een zachte en veilige behandelmethode die de actieve ingrediënten tot het gewenste huidniveau brengt. Inclusief massage van gezicht, hals en decolleté. Geschikt voor de huid met pigmentvlekken.


  • Timexpert Vitamine C+ AGE [90 min.] €90

  Behandeling met Vitamine C die de doffe en futloze huid weer doet stralen. In combinatie met het DTI-apparaat, een zachte en veilige behandelmethode die de huid regenereert, hydrateert en weer in balans brengt. Zeer geschikt voor de rokershuid of een huid die vaal, vermoeid en futloos is.


   


  COSMECEUTISCHE BEHANDELINGEN


  • Synergyage collageen treatment [90 min.] € 120

  Doeltreffende huidverbetering. Verstevigende behandeling voor strakkere huidcontouren en vermindering van rimpels. In combinatie met het DTI-apparaat, een zachte en veilige behandelmethode die de actieve ingrediënten tot het gewenste huidniveau brengt. Inclusief bindweefselmassage van gezicht, hals en decolleté. Geschikt voor de verslapte en wat rijpere huid.


  • Synergyage clinical peels [90 min.] € 120

  Meer informatie over de peelings van Germaine de Capuccini vind je op de peelingpagina.