True Beauty Amsterdam
GatineauGatineau is een gerenommeerd merk van Franse origine dat zich kenmerkt door uitermate gespecialiseerde behandelingen met zeer innovatieve producten. Al jaren is Gatineau een pionier op het gebied van de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten en een expert op het gebied van anti-aging huidverzorging. Voor ieder huidtype en iedere huidcondite kan, met name door combinaties te maken uit de diverse verzorgingslijnen, een verzorging op maat samengesteld worden. Iedere gezichtsbehandeling bevat een hoge concentratie werkstoffen met een specifiek masker. Iedere salonbehandeling start met een openingsritueel voor een onthaastend en rustgevend begin.


Innovatief

Gatineau lanceert regelmatig spectaculaire en zeer innovatieve nouveautés, daarbij altijd gebruik makend van hightech ingrediënten en formules. Ook de salonbehandelingen worden geregeld vernieuwd. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u producten voor thuisgebruik afgestemd op uw huidconditie. Door deze tweevoudige benadering heeft u een optimaal resultaat.
Afspraak maken?

 

Bij True Beauty werken we op afspraak zodat we voor iedereen ruim de tijd kunnen nemen en we u in een rustige, ontspannen sfeer kunnen behandelen.


Wilt u een afspraak maken?

Stuur dan een mail naar info@truebeautyamsterdam.com

of bel met

tel. 020-6645022.Behandelingen

Age Benefit complete re-sculpting facial

Integraal hermodellerende behandeling

Reiniging, dieptereiniging, wenkbrauwen epileren,

verstevigend serum ingesluisd met dti-apparatuur, bindweefselmassage  

gezicht, hals en decolleté, modellerend masker, handmassage,

dagverzorging (serum, oog- en dagcrème).

Duur: 90 minuten

Prijs € 99,00